ROVE | Training Course

~ Νέα εκπαιδευτική ευκαιρία στην Γαλικία, Ισπανία 🇪🇸 ~
📣 Raising Our Voices for Empowerment | Training Course 🌈
#Ημερομηνίες 📅: 16 – 22 Απριλίου 2019 (με τις ημέρες ταξιδιού)
#Τόπος 📍: Gandario, Galicia, Spain
#Χώρες 🌍: 🇬🇷🇪🇸🇮🇹🇱🇻🇧🇬🇹🇷🇷🇴🇸🇮
Ενδιαφέρεσαι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και
Εκστρατείες κατά της διάκρισης;
Εργάζεσαι με τη ΛΟΑΤΚΙ+ Νεολαία;
Σου αρέσει να ανακαλύπτεις δημιουργικά εργαλεία για τον ακτιβισμό;
Το ROVE είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα 5 ημερών που θα παρέχει εργαλεία Δημιουργίας Μέσων και Κοινωνικές Θεατρικές δεξιότητες σε εργαζόμενους με τη νεολαία που εργάζονται άμεσα με ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα.
Θα διερευνήσουμε πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις τεχνικές με την ομάδα-στόχο μας και πώς οι δημιουργίες μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα Social Media για να διαδώσουν ένα μήνυμα φροντίδας και προβολής της σεξουαλικής και της ποικιλίας των φύλων.
To Solidarity Mission προσφέρει 2 θέσεις για μέλη μας άνω των 18+ ετών που δουλεύουν με τη νεολαία, είναι αρχηγοί νέων ή ακτιβιστές-τριες και δουλεύουν με ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα. Δες περισσότερα κριτήρια αναλυτικά στο infoletter.
Μάθε πώς μπορείς να γίνεις μέλος μας εδώ: http://solidaritymission.org/membership/
#Κόστη:
– 🏠 Η διαμονή και διατροφή καλύπτονται κατά 100%
– ✈️Τα έξοδα ταξιδιού καλύπτονται στο 100% μέχρι το ποσό των 360€
– 💸 Κόστος συμμετοχής στον οργανισμό υποδοχής είναι: 30€
#Περισσότερα 🔬:
– Infoletter: http://bit.ly/ROVE_Infoletter
– Αίτηση συμμετοχής: http://bit.ly/ROVE_Apply
– Δες αν έχουν καλυφθεί οι θέσεις: http://bit.ly/SynergyGreeceCalendar
– Στείλε μας e-mail στο: training@solidaritymission.org
#Αιτήσεις συμμετοχής ⏱: 8 Μαρτίου 2019.
Το πρόγραμμα φιλοξενείται από τους συνεργάτες και φίλους μας στην Xeración στην πόλη Ferrol και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+.
Αυτό το έργο είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό για εμάς, καθώς συνεργαζόμαστε σε αυτό με νέους και παλιούς συνεργάτες μας και πίσω από τη δημιουργική και εκπαιδευτική ομάδα, είναι επίσης ένα δικό μας μέλος, Cathy Manousaki.
❇️ Για παρόμοια προγράμματα και εκπαιδευτικό υλικό για τα ανθρώπινα δικαιώματα και το ΛΟΑΤΚΙ+ φάσμα, ακολουθείστε τη σελίδα: Active Rainbow!
Εκτιμούμε ιδιαίτερα όταν μοιράζεστε αυτές τις πληροφορίες στα δίκτυά σας και με ανθρώπους που μπορεί να ενδιαφέρονται για αυτό.
- Posted by Solidarity Mission
- On 21 Φεβρουαρίου, 2019